Home > USA > Miami > Community > Blogs
Search Blogs Ads in Miami 

Taška přes rameno Gucci Horsebit Chain: Univerzální módní kabelka - Miami


Post #: A44958112
Posted By: xiaoxiao (xiaoxiao ads)
Posted on: 21 November
Reply to: (Not Shown)
 

Gucci Horsebit je základní produkt GUCCI s dlouhou historií a velmi ikonickým koňským zubem. Koňský zub byl v GUCCI vždy respektován jako důležitý symbol a zůstává symbolem značky bez ohledu na to, jak se časy mění.

U příležitosti 70. výročí GUCCI Horsebit se ikonický design vrací do centra pozornosti. Taška přes rameno GUCCI Horsebit nadchla mnoho celebrit a nadšenců a dvě známé módní ikony byly spatřeny při používání této tašky přes rameno GUCCI Horsebit.

Zpěvačka, skladatelka a módní ikona Dua Lipa spojila tuto crossbody kabelku GUCCI s červenými koženými kalhotami pro odvážný a barevný vzhled. Všiml jsem si, že Dua Lipa nepoužila přiložený ramenní popruh, ale místo toho držela tašku pod paží jako spojku, podobně jako tašku na bagetu. Tato taška Gucci je opravdu všestranná a skvělá investice, jak nám dokázala Dua Lipa.

Naopak Dakota Johnson zvolila neutrálnější barvu a černou tašku Gucci Horsebit spárovala s černými koženými kalhotami, které skvěle doplnily její outfit. Dakota použila přiložený ramenní popruh a tašku nosila jako tašku přes rameno, přičemž řetízek samozřejmě zdobil černou, klidnou tašku.

Výběr těchto dvou celebrit mě dále přesvědčuje, že taška přes rameno Gucci Horsebit Single Shoulder Bag je vynikající investicí – nejenže je módní a klasická, ale ikonický koňský zub také dodává velmi vintage a luxusní vzhled. Taška je také k dispozici v několika barvách, jako je šedá a kov. V nové kolekci jsou i speciální produkty jako minitašky a opasky s křišťálově čistým koňským zubem, což ještě zvyšuje můj zájem.
Advertisements






It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

128 Visits


Ad Detail: Taška přes rameno Gucci Horsebit Chain: Univerzální módní kabelka

You are viewing "Taška přes rameno Gucci Horsebit Chain: Univerzální módní kabelka" classified Ad. This free Ad is placed in Miami Blogs category.

Similar Ads
Taška přes rameno Gucci Horsebit Chain: Univerzální módní kabelka
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK