Home > Argentina > Capital Federal > Services > Art, Music
Search Art, Music Ads in Capital Federal 
  Ad Type:

Хајде да научимо како да цвеће траје дуже - Capital Federal


Post #: A44946689
Posted By: xiaoxiao (xiaoxiao ads)
Posted on: 13 November
Reply to: (Use contact form below)
Ad Type: Offering
 

Како створити вечно цвеће
Чак и након што свеже цвеће увене, можете га претворити у вечно цвеће, чувајући њихову лепоту и успомене.
Осушите своје омиљено цвеће да бисте направили аранжмане од сувог цвећа. То је једноставан и креативан начин да сачувате своју лепоту. Да бисте осушили цвеће, окачите га наопачке на сувом, добро проветреном месту или користите професионалну опрему за сушење цвећа. Када се цвеће потпуно осуши, можете га користити за прављење венаца, украса или украса, додајући природну лепоту свом дому.

Како направити украсе за вазе од смоле
Ставите цвеће у чисту смолу или восак да бисте направили украсе за вазе. Ови украси могу одржати да цвеће изгледа свеже док стварају јединствене декоративне ефекте у затвореном простору. Ово захтева неке занатске вештине, али резултати могу бити импресивни.

цветни папир за занате
Користите цвеће у занатским пројектима, као што су цветни папир, честитке или обележивачи. На овај начин можете заувек сачувати лепоту цвећа на папиру и поделити их са пријатељима и породицом. Прављење цвећа од папира захтева неке занатске вештине, али може постати креативни хоби.

Направите цветне аранжмане у мини вазама
Подијелите цвијеће у неколико малих букета и ставите их у провидне мини вазе. Затим их поставите по целој кући. Ова метода не само да продужава век трајања букета, већ и вашем дому додаје разне цветне декорације. Аранжмане можете мењати у зависности од годишњег доба и расположења.

Не дозволите да лепота свежег цвећа нестане у трену. Почните да продужавате лепоту цвећа, омогућавајући им да наставе да цветају у нашим животима, чинећи овај поклон још значајнијим.
Advertisements


Contact this User: 
 
Your email: *
Message: *
Attachment:

The following file types are not allowed: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum file size: 200KB
Security Code: *

Enter the code shown above into this textbox




It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

136 Visits


Ad Detail: Хајде да научимо како да цвеће траје дуже

You are viewing "Хајде да научимо како да цвеће траје дуже" classified Ad. This free Ad is placed in Capital Federal Art, Music category.

Similar Ads
Хајде да научимо како да цвеће траје дуже
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK