Home > UK > Other > Housing, Real Estate > Other
Search Other Ads in Other 

uw woning is meer waard dan het bedrag van uw huidige hypotheek - Other

(Amsterdam)

Post #: A45256416
Posted By: Marliesklein (Marliesklein ads)
Posted on: 13 May
Reply to: (Use contact form below)
 

Wil je weten of jouw woning overwaarde heeft? Een taxateur kan je woning taxeren en een taxatierapport opstellen. Aan de hand van deze informatie, kun je samen met mij bekijken wat dit voor je hypotheek en maandlasten betekent. Daarnaast kun je aan de hand van de WOZ-beschikking, die je jaarlijks van de gemeente ontvangt, al een richtlijn bepalen. Ook kun je de huidige woningwaarde opvragen bij het kadaster. De woningprijzen zijn de afgelopen jaren flink gestegen. Als jij je huis nog voor deze prijsstijgingen hebt gekocht, heb je grote kans dat de woning meer waard is geworden. Je hebt inmiddels ook al een gedeelte van de hypotheek afgelost, waardoor de restschuld minder is geworden. Een hypotheekverstrekker toetst bij een aanvraag voor het opnemen van overwaarde onder andere ook je huidige inkomen. Het kan zijn dat je hierdoor slechts een deel van de overwaarde kan gebruiken. Zo berekent u de overwaarde van uw hypotheek. Twijfel je of heb je vragen? Neem contact met op! https://marlieskleinfinancieledienstverlening.nl/
Advertisements


Contact this User: 
 
Your email: *
Message: *
Attachment:

The following file types are not allowed: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum file size: 200KB
Security Code: *

Enter the code shown above into this textbox

uw woning is meer waard dan het bedrag van uw huidige hypotheek - Other Other




It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

115 Visits


Ad Detail: uw woning is meer waard dan het bedrag van uw huidige hypotheek

You are viewing "uw woning is meer waard dan het bedrag van uw huidige hypotheek" classified Ad. This free Ad is placed in Other Other category.

Similar Ads
uw woning is meer waard dan het bedrag van uw huidige hypotheek
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK