Home > Paraguay > Aregua > Services > Other
Search Other Ads in Aregua 

Darování Jako Firma - Osvědčené Postupy Pro Firemní Dárcovství - Aregua

(prague)

Post #: A45255330
Posted on: 13 May
Reply to: (Not Shown)
 

Nepochybně vy a vaše organizace víte, jak získat dary od individuálních podporovatelů, ale víte také, jak získat firemní dary od malých firem až po velké nadnárodní společnosti? Je velmi populární, že společnosti v rámci společenské odpovědnosti firem v průběhu roku iniciují firemní dary charitativním organizacím. Pojďme tedy zjistit, zda vaše nezisková organizace již využila mnoha forem firemního fundraisingu.

Crowdfunding usnadňuje darování jako firma. Zaregistrujte se nyní!


Darování Jako Společnost Na Charitu

Zjednodušeně řečeno, firemní fundraising spočívá v tom, že firmy podporují charitativní a neziskové organizace, ať už formou firemních darů, dobrovolné práce nebo něčeho jiného. Společnosti, které přispívají na charitu, povzbuzují zaměstnance, aby se věnovali dobrovolnické činnosti nebo podporovali charitativní organizace jiným způsobem. Tento druh firemních dárcovských programů je výhodný pro samotné společnosti, ale ještě více pro neziskové organizace, které podporují. V tomto článku se budeme zabývat čtyřmi různými formami firemního fundraisingu a tím, jakou klíčovou roli mohou hrát ve strategii vaší organizace.

Probereme následující čtyři témata pro úspěšnou strategii firemního dárcovství:

  • Darování programy.

  • Euro pro kutily Programy.

  • Podpůrné programy pro dobrovolníky.

  • Granty Společenství.

  • Tento seznam není rozsáhlý, ale poskytne vaší neziskové organizaci dobrou představu o různých způsobech, jak realizovat firemní fundraising a jak maximalizovat dary. Pojďme to zkusit s ohledem na tuto skutečnost.



    Jak Získat Dary Od Firem?

    1. Korporátní Darování Programy

    Chcete zdvojnásobit (nebo dokonce ztrojnásobit!) peníze, které vám dárci věnují? Máte štěstí! Shodné dary jsou tak snadné, jak se zdá. Teoreticky se jedná o společnosti, které dorovnávají dary svých zaměstnanců příslušným neziskovým organizacím. Existují různé poměry, do kterých může společnost dary dorovnávat. Nejčastěji se používá poměr 1:1 (euro za euro). To znamená, že z příspěvku 100 eur se stane 200 eur a tak dále. Většina neziskových organizací bude moci získat odpovídající dary. Existuje však několik výjimek, například sportovní týmy, některé náboženské skupiny a politické organizace.

    Srovnatelné dary je snadné realizovat nejen pro vás jako organizaci, ale také pro vaše příznivce. Proces podání žádosti je velmi snadný a dárci obvykle netrvá déle než 10 minut.

    Záleží na firmě, jak dlouho musí zaměstnanec svou žádost zaměstnavateli vyplnit, může to být od pouhého jednoho měsíce až po více než kalendářní rok. Přesto je naprosto nezbytné, abyste své dárce o tomto procesu informovali! To znamená, že své příspěvky odešlou rychle a vy dostanete své peníze.

    Chcete-li z této formy firemního dárcovství vytěžit co nejvíce, je důležité, aby vaše marketingová strategie zahrnovala také dorovnávání darů. Uveďte informace o tomto příspěvku na webových stránkách, v newsletteru, na sociálních sítích a nezapomeňte se o něm zmínit na akcích! A co je ještě důležitější, nezapomeňte svým dárcům poděkovat, když jste jejich dary obdrželi a když jste je dorovnali.

    Závěr: dorovnávání darů je pro neziskový sektor něco jako „dva za cenu jednoho“. Programy, jako je tento, umožňují maximalizovat potenciál vašich darů prostřednictvím firemního fundraisingu snadněji než kdykoli předtím.

    2. Programy Euro For Do-Ers.

    Programy Euro pro kutily mění dobrovolné hodiny na peněžní dary. Společnosti poskytnou finanční dary organizacím, v nichž zaměstnanci pravidelně vykonávají dobrovolnickou činnost v rámci těchto programů.

    Tyto programy, známé také jako dobrovolné granty, jsou zřizovány společnostmi, které chtějí povzbudit své zaměstnance k dobrovolné práci. To jim také pomáhá zvyšovat angažovanost zaměstnanců a budovat tým prostřednictvím skupinové pomoci komunitě. Dobrovolníci poskytují vaší organizaci neuvěřitelně cennou službu tím, že vám věnují svůj čas a úsilí. Nyní může být jejich příspěvek posílen tím, že jejich společnost přispěje vaší organizaci!

    Společnosti, které přispívají na charitu, mohou být mnohem efektivnější, pokud jsou k dispozici vhodní dobrovolníci. Většina neziskových organizací se do těchto programů kvalifikuje, ale mějte na paměti, že společnosti mohou omezit počet hodin, které mohou zaměstnanci ve vaší organizaci odpracovat jako dobrovolníci.

    Společnost obvykle darování organizacím, jejichž zaměstnanci strávili dobrovolnickou prací v průměru alespoň 10 hodin. Některé společnosti stanoví limit hodin, který je třeba splnit, aby mohly poskytnout dar, zatímco jiné společnosti poskytují dar na základě hodinového úvazku. Kromě individuálních příspěvků na dobrovolnickou činnost nabízejí některé společnosti také firemní sbírky pro skupiny zaměstnanců, kteří se účastní dobrovolnické činnosti.

    Vždy však bude platit: čím více zaměstnanců se zapojí, tím více peněz firma věnuje. Společnost například darování částkou 500 eur, pokud 5 nebo více zaměstnanců odpracuje 25 hodin dobrovolné práce. Pokud se však dobrovolně zapojí 50 nebo více zaměstnanců, darování částkou 5000 eur! Takovéto skupinové aktivity mohou zahrnovat i týmové aktivity zaměřené na získávání finančních prostředků ve firmách, jako je například pěší maraton nebo běh. Tento druh firemního fundraisingu se výjimečně dobře hodí k online peer-to-peer kampaním, kdy dárci získávají peníze prostřednictvím svých sociálních sítí.

    Pokud si myslíte, že cesta peer-to-peer fundraisingu je pro vás ta pravá, podívejte se na crowdfundingovou platformu WhyDonate! Když vytváříte strategii pro firemní fundraising s dobrovolníky, nezapomeňte zvážit také aktivity zaměřené na skupiny. To zvýší váš potenciál jako organizace přijímající dary.

    Závěr: Programy Euro pro kutily kombinují dva klíčové aspekty pro neziskové organizace: dobrovolníky a finanční dary. Využití zaměstnavatelů vašich stávajících dobrovolníků a jejich příspěvků na dobrovolnickou činnost může být skvělým způsobem, jak zvýšit objem vašich firemních finančních prostředků.

    3. Podpůrné Programy Pro Dobrovolníky.

    Přestože dary od firem jsou neocenitelnou součástí vaší organizace, dobrovolníci jsou také velmi důležitým zdrojem. Již jsme hovořili o tom, jak můžete využít své stávající dobrovolníky k získání dalších peněz. Existuje však více způsobů, jak maximalizovat využití stávajících dobrovolníků prostřednictvím firemních dárců a dárcovských společností. Prostřednictvím programů podpory dobrovolnictví mohou firmy darování zboží potřebným neziskovým organizacím jako společnost.

    Firemní dárcovství může probíhat jak formou dobrovolnictví, tak prostřednictvím hmotných statků. Příklady firemních charitativních darů:

    • Podnikatelské poradenství

    • Potraviny

    • Kancelářské potřeby

    • Technologie, jako jsou počítače a software

    • Marketingové strategie

    • Stavební a konstrukční materiály

    Než požádáte o materiál a služby, dobře si rozmyslete, co bude pro vaši organizaci nejpřínosnější, protože to, co lze darovat, se bude u každé společnosti lišit. Dary, jako je tento, mohou být například velmi užitečné pro firemní fundraisingové akce nebo velmi specifické projekty firemního dárcovství.

    Ne každá společnost má firemní dárcovské programy nebo může darování jako firma. Podpůrné programy pro dobrovolníky nicméně mohou vaší organizaci poskytnout specializované dobrovolníky, kteří mohou vaší organizaci pomoci způsobem, jakým to nedokážou všichni dobrovolníci. Neziskové organizace tak navíc mohou získávat vysoce kvalitní produkty a služby zcela zdarma. To je jednoznačně velká výhoda firemního dárcovství!

    Závěr: Podpora firemních filantropických programů pro dobrovolníky může neziskovým organizacím poskytnout neocenitelné služby a materiály od štědrých firem, pokud chcete darování jako firma. I když peníze přímo nedostanete, můžete využít darované materiály v hodnotě tisíců eur.

    4. Obchodní Dary Na Charitu: Komunitní Granty

    Pokud chce vaše organizace dosáhnout pozitivní změny ve vaší komunitě, můžete získat finanční podporu od společností, které sdílejí vaši vizi. Ačkoli se podrobnosti o poskytování darů jako společnost liší, komunitní granty jsou v podstatě paušální částky, které společnosti poskytují neziskovým organizacím. Ty jsou často poskytovány společnostmi na roční bázi. Pokud chcete sponzorovat velký projekt, pokračovat v komunitním programu nebo se podílet na pomoci v nouzi, jsou pro vás komunitní granty skvělou volbou.



    Proč Firmy Darování Na Charitu?

    Přestože většina forem firemního dárcovství vyžaduje, aby žádosti podávali zaměstnanci, o komunitní granty obvykle žádají samotné organizace. Někdy se společnosti rozhodnou, že nebudou podávat žádosti, a místo toho vyberou neziskovou organizaci v místní komunitě, které darují peníze.

    Neziskové organizace však obvykle musí v žádosti uvést, proč potřebují finanční podporu a jak jim pomůže. Psaní aplikací je vážná věc. Jedním z nejdůležitějších kroků je nalezení správného obchodního partnera. To znamená, jaký je nejlepší podnik, který vám poskytne potřebné finanční prostředky? Stejně jako si děláte průzkum potenciálních individuálních dárců, abyste našli toho pravého, musíte si promyslet i žádost o komunitní grant.

    Aktivity v oblasti společenské odpovědnosti firem zahrnují:

  • Filantropie a dobročinnost.

  • Dobrovolnictví a zapojení zaměstnanců.

  • Udržitelnost životního prostředí.

  • Etické postupy při získávání zdrojů a v dodavatelském řetězci.

  • Iniciativy v oblasti rozmanitosti a začleňování.

  • Podpora vzdělávání a rozvoje dovedností.

  • Investice do rozvoje Společenství.

  • Zapojení zúčastněných stran a transparentnost.

  • Partnerství se sociálním dopadem.

  • Propagace a ovlivňování politiky.


  • Závěr

    Firemní dary mohou vaší organizaci skutečně pomoci splnit cíl sbírky nebo mohou pomoci konkrétnímu projektu či dlouhodobější kampani. Přestože je nelze realizovat tak rychle jako jiné formy firemního dárcovství, z dlouhodobého hlediska se opravdu vyplatí.

    Firemní fundraising je skutečně výhodný pro obě strany: společnosti budou mít větší sociální dopad a zároveň získají potřebné dary na další rozvoj svého poslání. Vaše organizace může zvýšit počet charitativních darů, příjem užitečných materiálů a maximalizovat počet dobrovolníků prostřednictvím využití různých forem firemního dárcovství. Pokud vás zajímají další tipy pro fundraising neziskových organizací, určitě se podívejte na náš nejnovější blog o neziskových organizacích.


    Odpovědi Na Nejčastější Dotazy Týkající Se Firemních Darů

    Q. Kolik Charitativních Darů Moje Organizace Potřebuje?

    A. Některé společnosti nemusí mít stanovené limity, kolik mohou sponzorovat prostřednictvím grantů Společenství, ale jiné mají stanovené limity. Zamyslete se nad tím, kolik z vašich online fundraisingových cílů byste chtěli dosáhnout dotací a kolik sponzorů pro svou kampaň potřebujete. Někdy je rozumnější požádat o mnoho menších finančních částek, jindy je lepší věnovat čas a úsilí získání několika velkých darů.

    Q. Jak Přimět Společnosti, Aby Darování

  • Najděte společnosti, které se shodují s vašimi ideály.

  • Přizpůsobte žádosti o dary tak, aby odrážely jejich zásady a cíle.

  • Navazujte kontakty prostřednictvím sítí a akcí.

  • Kromě jednorázových darů poskytněte také možnosti partnerství.

  • Udělte jim uznání za jejich přínos.

  • Transparentnost při využívání finančních prostředků.

  • Pošlete rychlou odpověď a vyjádřete svůj vděk.

  • Zvažte programy odpovídajícího daru a zapojení zaměstnanců.

  • Informujte dárce o pozitivním dopadu jejich příspěvků.



  • Pro informaci: https://whydonate.com/cs/blog/darovani-jako-spolecnost/ 



    Keywords; #Fundraising,#Crowdfunding,#online_sbírka_peněz,#fundraising_neziskových_organizací,#crowdfunding_platformy,#charitativní_organizace,#získávání_finančních_prostředků,#crowdfundingovou_kampaň,#crowdfundingové_platformy,#fundraising_pro_neziskové_organizace,#finanční_prostředky


    Advertisements






    It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

    106 Visits


    Ad Detail: Darování Jako Firma - Osvědčené Postupy Pro Firemní Dárcovství

    You are viewing "Darování Jako Firma - Osvědčené Postupy Pro Firemní Dárcovství" classified Ad. This free Ad is placed in Aregua Other category.

    Similar Ads
    Darování Jako Firma - Osvědčené Postupy Pro Firemní Dárcovství
    Deal locally to avoid scams and frauds!
    Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


    BACK