Home > Paraguay > Aregua > Services > Other
Search Other Ads in Aregua 

10 Nejlepších Crowdfundingové Platforem V Evropě (2024) - Aregua

(prague)

Post #: A45255708
Posted on: 13 May
Reply to: (Not Shown)
 

V poslední době zaznamenala oblast crowdfundingové platforem v Evropě značný růst. Crowdfunding se používá pro charitativní účely, investice, financování firem i osobní potřeby. Mnoho lidí tráví svůj čas využíváním crowdfundingu, aby přispěli na nespočet dobročinných aktivit.

S rozšířením technologií, zejména sociálních médií, se crowdfunding dostal na novou úroveň. V Evropě však existuje jen několik málo spolehlivých možností crowdfundingových platforem. Proto je důležité vědět, která crowdfundingová platforma vyhovuje vašim potřebám.

I po pandemii Covid-19 mnoho crowdfundingové platforem přetvořilo své obchodní modely pro své uživatele a v letech 2020-21 zaznamenalo značný objem trhu crowdfundingu. Tento blog vám pomůže vybrat si ideální platformu z nejlepších crowdfundingových webů.

Co Dělají Crowdfundingové Platforem?

Crowdfunding Europe umožňuje lidem přispět na kampaň, projekt nebo společnost. Jedná se o shromažďování malých částek peněz, které mají zajistit potřebný kapitál pro rozjezd projektu nebo společnosti. Na kampaň pro svou oblíbenou věc mohou přispět i jednotlivci.

Místo spoléhání se na tradiční zdroje financování, jako jsou bankovní úvěry, je fundraising inovativnějším přístupem k získávání finančních prostředků. Jednotlivcům a organizacím umožňuje založit nový podnik nebo financovat charitativní organizaci, aniž by museli podstupovat náročný proces tvorby podnikatelského plánu a průzkumu trhu.

Použití nejlepších webových stránek pro crowdfunding může pomoci dosáhnout jejich cíle v kratším čase a s maximální lehkostí. Další věc, kterou spolehlivé crowdfundingové platformy v Evropě nabízejí, je, že víte, kam vaše peníze směřují nebo odkud pocházejí.

Připojte se k nám a změňte svět k lepšímu prostřednictvím crowdfundingu!


Jak Vybrat Crowdfunding Platformu?

Jako první vás možná napadne vygooglovat si to. Pokud však zadáte „crowdfunding Europe“ nebo „crowdfunding charity“, zobrazí se vám spousta odkazů. Na jednu stranu je skvělé, že při hledání dostanete tolik výsledků, na druhou stranu stále nevíte, kde hledat odpovědi a který z nejlepších crowdfundingových webů si vybrat.

Proto vám chceme podat malou pomocnou ruku. Nabídneme vám 10 nejlepších crowdfundingových stránek, které vám ukáží, které crowdfundingové platformy jsou nejvýznamnějšími crowdfundingovými platformami, které vám mohou ulehčit a pomoci vám přispět dříve.

Na konci tohoto informativního článku si pravděpodobně vyberete svou oblíbenou platformu z nejlepších evropských crowdfundingových platforem.


Který Web Pro Crowdfunding Je Nejlepší?

Před zahájením fundraisingu prostřednictvím fundraisingové platformy je třeba zvážit několik kritérií. První z nich je spolehlivost crowdfundingové platformy. Dalšími možnostmi, které je třeba zvážit, jsou přístupnost, uživatelská zkušenost a pochopení systému, který za platformami stojí. Podívejme se nyní na nejrozšířenější crowdfundingové platformy v Evropě.


1. WhyDonate

WhyDonate je jednou z největších crowdfundingových platforem v Evropě. Tato platforma je speciálně navržena pro získávání peněz na libovolné účely. Zde můžete darovat peníze nebo sami začít sbírat finanční prostředky pro charitu. Podporuje také soukromé projekty sběru finančních prostředků. Mezi nejlepšími webovými stránkami pro crowdfunding je tato platforma bezpochyby nejlepší.

Pokud jste registrovaná společnost, která poskytuje crowdfunding na WhyDonate, zkontrolují, zda jste registrovaní u ANBI a máte značku kvality CBF. WhyDonate, jedna z bezplatných crowdfundingových platforem, také usnadňuje firmám a organizacím, které si chtějí založit vlastní crowdfundingovou platformu. Pokud chcete dokonalý prostor, který vám pomůže s crowdfundingem v Evropě, zvažte WhyDonate a začněte přispívat na svou věc bez potíží.



2. FundedByMe

Společnost FundedByMe byla založena v březnu 2011 ve švédském Stockholmu a je jednou z prvních crowdfundingových platforem na světě, která poskytuje crowdfundingové financování založené na odměnách i na vlastním kapitálu. V rámci podpory přeshraničních investic, které podporují podnikatele a investory a napomáhají vytváření pracovních míst a hospodářskému rozvoji, se platforma výrazně zaměřuje na evropské podnikatele.



3. Kruh Financování

Tato platforma poskytuje podnikatelům půjčky ve výši 5 000 až 250 000 eur. Funding Circle je vynikající platforma, do které můžete investovat, pokud máte projekt, o kterém jste přesvědčeni, a začít crowdfunding Europe. Nejlepší na tom je, že registrace je zdarma a finanční výnosy mohou dosáhnout až 18,9 % ročně. Začít investovat můžete už se 100 €.



4. Crowdcube

Crowdcube je evropská platforma pro crowdfunding akcií určená výhradně investorům, kteří jsou dostatečně zběhlí, aby tato rizika zvážili a rozhodli se pro vlastní investici. Prostřednictvím Crowdcube bylo dosud úspěšně investováno více než 26 milionů liber.

Crowdcube spustil v únoru 2014 „Crowdcube Venture Fund“, který umožňuje investorům crowdfundingově financovat začínající podniky s dodatečnou jistotou, že jejich kapitál investuje, spravuje a sleduje nezávislý kvalifikovaný správce fondu. Společnosti jako Crowdcube usnadnily crowdfunding v Evropě díky svým fantastickým možnostem.

Společnost Darrena a Langa byla založena v roce 2010 a stala se lídrem v oblasti crowdfundingu založeného na vlastním kapitálu.



5. Goteo

Goteo je platforma pro crowdfunding nebo kolektivní financování (peněžní příspěvky) a distribuovanou spolupráci (služby, infrastruktura, mikroúkoly) pro projekty, které kromě individuálních odměn také generují výkon prostřednictvím podpory společných statků, open-source a znalostí zdarma.

Jako člen sítě můžete mít jednu nebo více rolí: prezentovat projekt, být jeho spoluzakladatelem nebo na něm spolupracovat. Goteo, jedna z obrovských crowdfundingových platforem, nabízí několik skvělých pohledů na crowdfunding v Evropě.


 


6. Booomerang

Další skvělou možností mezi nejlepšími weby pro crowdfunding je Booomerang. Jedná se o první a největší crowdfundingovou platformu v Dánsku založenou na odměnách. Podnikatelé, hudebníci, skupiny a další umělci mohou získat peníze od nových i starých sítí prostřednictvím finanční podpory. Booomerang je jednou z největších crowdfundingových platforem v Evropě, která vznikla před čtyřmi lety.

Nejnovějším prvkem, který Booomerang odlišuje od ostatních webů, je spolupráce s crowdfundingem.Koncem roku 2014 založil kancelář v německém Berlíně a rychle se rozšiřuje. V Dánsku se po přijetí legislativy, která z Booomerangu udělá legitimní hybridní crowdfundingovou stránku, pracuje na platformách pro kapitálové a úvěrové financování.



7. Ulule

Ulule je jednou z průkopnických crowdfundingových platforem v Evropě a umožňuje kreativním, inovativním a komunitním projektům otestovat svůj nápad, vybudovat komunitu a rozvíjet ji – naším cílem je posílit postavení tvůrců a podnikatelů obecně.

Jak to funguje? Je to jednoduché: jednotlivci, sdružení a společnosti vytvoří svůj projekt a podrobně uvedou jeho finanční cíl, dobu trvání a nefinanční odměny nabízené výměnou za podporu. Pokud dosáhnou svého cíle, obdrží vybrané prostředky a předají odměny těm, kteří je podporují. V opačném případě obdrží ti, kteří jsou podporováni, náhradu bez jakéhokoli poplatku. Společnost Ulule si z převedených prostředků bere provizi.



8. Companisto

Companisto je s mnoha renomovanými obchodními podporovateli, odborníky na podnikové finance a společnostmi rizikového kapitálu ve své síti jednou z předních platforem crowdfundingu v Evropě. Platforma nabízí mnoho celosvětově dostupných platebních metod, jako je platba kreditní kartou, okamžitý převod peněz a bankovní převod (platba předem), takže investoři mohou být globální. Investoři mohou do inovativních start-upů investovat až 5 eur.

Platforma úspěšně financovala 30 startupů, investovala téměř 6 milionů eur a je považována za jednu z nejlepších crowdfundingových stránek v Evropě.


 


9. Seedrs

Další skvělou možností mezi nejlepšími webovými stránkami pro crowdfunding je Seedrs. Jedná se o mezinárodní crowdfundingovou platformu, která pomáhá podnikatelům prodávat akcie jejich společností. Pro střední a velké společnosti je to vynikající způsob, jak navýšit svůj kapitál. Chcete-li začít s crowdfundingem v Evropě, můžete prostřednictvím služby Seedrs investovat již od 10 eur.



10. Betterplace.Org

Všechny nejlepší crowdfundingové weby se zavázaly k transparentnosti a uvádějí, které dary jsou potřebné a použité. O průběhu projektu informují prostřednictvím fotografií a videí. Betterplace nabízí společnostem větší dosah prostřednictvím marketingových kampaní, partnerských portálů nebo dalších darů od našich obchodních partnerů. Dárci si mohou zřídit i trvalé příspěvky. Proto se dostala na seznam nejlepších crowdfundingových stránek.


Nejčastější Dotazy Týkající Se Crowdfundingu

Který Crowdfundingový Web Má Nejnižší Poplatky?

Ze všech výše uvedených skvělých možností má WhyDonate nejnižší náklady na crowdfunding v Evropě. WhyDonate si účtuje pouze minimální transakční poplatek ve výši 1,9 % + 0,25 € pro své fundraisery. Zároveň dárci platí pouze částku, kterou chtějí darovat, a nic víc.

Je Crowdfunding Dobrý Nápad?

Ano. Jediným účelem crowdfundingu je poskytnout lidem platformu, kde mohou žádat o finanční prostředky na splnění svých nezbytných potřeb. Pro každou fundraisingovou kampaň je však nezbytné najít legitimní crowdfundingovou platformu.

Který Typ Crowdfundingu Je Nejoblíbenější?

V celosvětovém měřítku jsou populární především čtyři typy crowdfundingových modelů. Jedná se o

  • Crowdfunding založený na darech

  • Crowdfunding založený na odměnách

  • Kapitálové crowdfundingové financování

  • Crowdfunding půjček



Pro informaci: https://whydonate.com/cs/blog/10-crowdfundingove-platforem-evrope/


keywords;#Fundraising,#český_crowdfunding,#crowdfunding_platformy,#charitativní_organizace, #fundraising_cz,#české_neziskové_organizace,#získávání_finančních-prostředků,#Crowdfunding,#crowdfundingovou_kampaň,#crowdfundingové_platformy,#fundraising_pro_neziskové_organizace,#finanční_prostředky


Advertisements




It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

112 Visits


Ad Detail: 10 Nejlepších Crowdfundingové Platforem V Evropě (2024)

You are viewing "10 Nejlepších Crowdfundingové Platforem V Evropě (2024)" classified Ad. This free Ad is placed in Aregua Other category.

Similar Ads
10 Nejlepších Osobní Fundraisingové Webové Stránky | Zahájení Bezplatného Crowdfundingu
100+ Nápady Na Fundraising Pro Neziskové Organizace V Roce 2023
Vybírat Peníze Pro Někoho Jiného?
Vytvořte Základ Pro Vaši Organizaci Od Nuly
Výhody A Nevýhody Crowdfundingu Platforem
100 Nápady Na Fundraising Pro Neziskové Organizace V Roce 2024
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK